Lapinlahden 4H-yritykset

Monitoimipalvelu Rahkola

Monitoimipalvelu Rahkola

”Olemme nuoret Rahkolan yrittäjäveljekset Jyri, Valtteri, ja Jeremias Lapinlahdelta Pohjois-Savosta. Perustimme yrityksemme huhtikuussa 2013.

Monet asiakkaamme ovat suositelleet meitä myös tuttavilleen. Mottomme onkin ”Hyvä työnjälki on paras käyntikortti”. Voimme pitää edullista 15€/h tuntitaksaa, koska työstämme ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa pienimuotoisen toiminnan vuoksi.

Liikeideamme ei rajaa mitään töitä toimintamme ulkopuolelle, ja teemmekin lähes kaikkea mitä vain suinkin osaamme/pystymme ja asiakkaamme meiltä pyytävät.”

Lue lisää ja ota yhteyttä: http://www.monitoimipalvelurahkola.com/

 

 

Lounasravintola Weera

”Olen 17- vuotias nuori ja perustin kesällä 2016 Lounasravintolan Weera -nimisen 4H-yrityksen Mellano-nimisen yrityksen tiloihin. Ravintolan tarkoitus oli tarjota terveellinen ja lämmin lounas Mellanon työntekijöille. Ravintola pyörähti käyntiin heti kesäkuun alussa ja oli yhteensä toiminnassa 4 viikkoa kesäkuun aikana.lounasravintolaweera

Työpäivä alkoi aamulla kello 7-8:30 aikaan päivän ruoasta riippuen. Työpäivät menivät mukavan nopsaan, kun tekemistä oli koko ajan. Joskus työt jatkuivat illalla, kun piti hakea kaupasta seuraavan päivän tarvikkeita tai esivalmistella ruokia. Niinhän se menee, ettei yrittäjä voi laskea työtuntejaan.

Kokemuksena yrityksen pyörittäminen oli opettavaista. Opin paljon työn kautta. Työnkuvaan kuului esimerkiksi: ruuan tilaus, lounaslistojen suunnittelu, ruuan määrän arviointi, laskutus, laskujen maksaminen, kirjanpito ja paljon muuta. Jotkut asiat sai oppia kanlounasravintolaweera2tapäänkin kautta.

Haluan rohkaista kaikkia nuoria oman yrityksen perustamiseen. Jos vaikka et löydä itsellesi kesätöitä tai haluat ansaita rahaa opiskelujen lomassa, niin 4H-yritys on loistava vaihtoehto. 4H-yrityksen kautta voit tienata rahaa riskittömästi ja sen perustaminen on helppoa. Olen sitä mieltä, että yrittämisen kautta voit kehittää itseäsi ja taitojasi, ja se on sijoitus tulevaisuuden työelämää varten!

-Weera Hietala”

Lisää kuvia yrityksen toiminnasta voit ihailla osoitteessa http://www.instagram.com/lounasravintolaweera

 

Kotitalouspalvelu JB

”Hyvä palvelu, halvat hinnat!”

Me olemme kaksi 15-vuotiasta tyttöä Lapinlahdelta. Tarjoamme monipuolisia palveluita kotitalouksille. Palveluihimme kuuluvat mm. leivonta, siivous, lasten- ja lemmikinhoito, kahvitusten järjestäminen sekä tarjoilu.

Olemme nuoria, mutta innokkaita yrittäjiä ja toivomme, että voimme auttaa teitä arjen kiireissä pieneen hintaan. Perustimme 4H-yrityksen, sillä yrittäminen kiinnosti molempia paljon. Olemme käyneet koulutuksia, joten osaamme hommamme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Puh. 040-4186 118 /Salla
044-2737 208/Eerin
Email: salla.bollstrom@gmail.com
eerinjuntunen_@hotmail.com

 

AP-Autofix 

AP-Autofix on Lapinlahden 4H-yhdistyksen 4H-yritys, joka sijaitsee Varpaisjärvellä. Palveluihimme kuuluuvat mm. ajoneuvojen ulko- ja sisäpuhdistukset, vahaukset ja myllytykset.

Lisätietoja https://www.facebook.com/AP.Autofix/?ref=ts&fref=ts

(HUOM! Yrittäjä suorittamassa asepalvelusta, yrityksen toiminta tauolla!)

Siposen pihatyöpalvelut 

Antti on  17-vuotias poika Alapitkältä , jonka yritys tekee kaikenlaisia pihatöitä, kuten haravointia ja ruohonleikkuuta asiakkaan omilla välineillä. Antti toimii Alpitkällä, Tölvällä ja Pajujärvellä. Häneen voi ottaa yhteyttä kaikenlaisissa pihatöihin liittyvissä asioissa!
Puh. 0445811539
Sähköposti antti.siponn@gmail.com

(HUOM! Yrittäjä suorittamassa asepalvelusta, yrityksen toiminta tauolla!)

 

 

 

Maa- ja kotitalouspalvelu Sonninen 

Sampoa voi pyytää avuksi maatiloille pelto- ja navettatöihin sekä puutarhan- ja pihanhoitotöihin.

(HUOM! Yrittäjä suorittamassa asepalvelusta, yrityksen toiminta tauolla!)

Kallen Marja

Kallen Marja myy muun muassa mansikkaa Lapinlahden torilla sesongin ajan. Yhteystiedot Rasmus 044-2011412